Försäljnings- och leveransvillkor

Vid köp på Textoprint.se gäller följande villkor:
 

Kvalitet


Alla produkter på Textoprint.se lever upp till gällande kvalitets- och hållbarhetsstandarder inom Europa. Våra kvalitetsnormer är kärnan i vårt löfte till dig, om att alltid leverera pålitliga produkter. För oss är det en prioritet att ge våra kunder högsta möjliga service, så att du alltid kan känna dig trygg och nöjd med ditt köp på Textoprint.se.

Garanti

Alla maskiner på Textoprint.se är kvalitetstestade, CE-märkta och säljs med 1 års garanti som gäller från leveransdatumet.

Betalningssätt/betalningsvillkor

Textoprint.se använder Klarna Checkout för trygg betalning. Således sker betalning med alla de kontokortsalternativ och delbetalningsmöjligheter som Klarna erbjuder.

Kortbetalning – Vi erbjuder säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard/Amex. Inga kortavgifter tillkommer. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är PCI-DSS certifierade. All korthantering sker SSL-krypterat (Secure Socket Layer) vilket innebär att all kommunikation mellan oss och Klarna är krypterad, så att du tryggt kan fylla i dina kortuppgifter och genomföra betalningen.

Faktura – Vi erbjuder betalning mot Klarna faktura med 14 dagars betaltid. Ingen fakturaavgift tillkommer för privatpersoner. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar.

Delbetalning – Vi erbjuder möjlighet att delbetala din faktura via Klarna konto. Delbetala från 1/24 av orderbeloppet, dock minst 50 kr i månaden. En aviavgift om 29 kr tillkommer per månadsfaktura. Fakturan skickas per post i mitten av månaden. För delbetalning via Klarna gäller årsränta om f.n. 19,90%.

Genom att klicka på ”Slutför köp” godkänner du Textoprint.se Försäljnings- och leveransvillkor.

Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout, utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker.

Här finns Klarnas fullständiga villkor.

Leverans

Textoprint.se bjuder på fri frakt inom Sverige (gäller beställningar över 500 kr, t o m 2020-04-31). Normalt är leveranstiden 2-4 arbetsdagar efter att du gjort din order. Märker vi att det kommer att ta längre tid blir du kontaktad och får information om när du kan förvänta din leverans. Önskar du i detta sammanhang att häva din beställning och du redan har betalt, återbetalar vi det fulla beloppet.

Observera att du måste hämta ut beställningen även om du vill använda ångerrätten enligt distansavtalslagen, det räcker inte att låta paketet ligga kvar. Textoprint.se har rätt att ta ut en avgift för hantering av varor som inte hämtats ut. Avgiften är för närvarande 300 kr.

Ångerrätt/returrätt

Du har full ångerrätt/returrätt inom 14 dagar. Vid eventuell retur betalar du själv fraktkostnaden. Varor ska returneras oskadda i originalförpackningen och säkert emballerade. Är varorna skadade när du tar emot dem, kontakta oss omedelbart.

Integritetspolicy

Textoprint.se lämnar inte ut data och annan information från denna hemsida till tredje part. De uppgifter du lämnar används enbart för att ge dig bästa tänkbara service.

Förbehåll

Vi reserverar oss för att varor kan sälja slut/utgå ur sortimentet, skrivfel och prisändringar. Vi förbehåller oss också rätten att annullera beställningar vi inte klarar av att leverera.

Upphovsrätt

Bilder, grafik, illustrationer och texter på denna hemsida är skyddade enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras/användas utan skriftlig tillåtelse från Textoprint.se.