FAQ

Här hittar du vanliga frågor och svar. Du är också välkommen att kontakta Textoprint.se Kundkontakt på info@textoprint.se eller 0760-23 26 50 om det är något du undrar.

Varför har jag inte fått min Klarna faktura?

Vanligen är problemet att man råkat uppge en felaktig mailadress, alternativt att fakturan hamnat i din skräppost. Kontakta oss på info@textoprint.se eller ring 0760-23 26 50 så kan vi hjälpa dig att skicka om fakturan till din e-post. 

Du kan också kontakta Klarna på 08-120 120 10 för att få de uppgifter du behöver för att betala din faktura.

Har du en smartphone kan du ladda ner Klarnas app till iPhone och Android för ännu smidigare hantering av dina fakturor och köp. 

När kommer fakturan?

Så snart din order är slutförd på vårt lager och har skickats iväg får du en faktura till den e-postadress du uppgav vid beställningen.Det är Klarna som hanterar våra betalningar och fakturan är kostnadsfri för privatpersoner. Fakturan förfaller 14 dagar efter att den har skickats. 

Om du beställer som företag eller förening med organisationsnummer kommer fakturan att ligga i din beställning. Den skickas även till den fakturaadress som är kopplad till organisationsnumret i Skatteverkets register. Fakturakostnaden för företag och föreningar är 29 kr.Lägg märke till att box-adress inte fungerar som leveransadress, endast som faktura-adress.När dras pengarna vid direktbetalning?


Om du valt att betala direkt hos Klarna kan du betala dina köp direkt via ditt bankkonto. Pengarna dras inom 1-3 bankdagar efter att vi skickat beställning. Om Klarna inte kan dra pengarna från ditt konto skickar de en faktura till mejladressen du använde vid beställning.

En betalningsbekräftelse skickas alltid per mail, eller så ser du i din Klarna app när betalningen är registrerad och mottagen. 

Vid frågor om betalning kan du alltid kontakta Klarna på 08-120 120 10.

Hur fungerar återbetalning?


Om du av någon anledning ska återbetalas för en produkt eller order sker det via Klarna

Om du betalade med kort- eller direktbetalning betalar Klarna tillbaka pengarna till kontot automatiskt. Samma sak gäller om du har betalat via Klarnas app. Återbetalningen tar normalt mellan 3-7 arbetsdagar.

Om du betalade fakturan manuellt behöver Klarna dina kontouppgifter för att kunna betala tillbaka pengarna. Klarna kontaktar dig via mail eller SMS om de behöver dina uppgifter.

Om återbetalningen uteblir kan du alltid kontakta Klarna på 08-120 120 10 så hjälper dem dig.

Har du andra frågor?


Behöver du hjälp eller har frågor som inte besvaras ovan, är du alltid välkommen att kontakta Textoprint.se Kundkontakt på info@textoprint.se eller 0760-23 26 50.